Räpymies

Räpymies on Julius Karlssonin futiskatsomo alter ego. Nimi on muiden keksimä ja olen ottanut sen käyttöön, koska olen imarreltu saamastani ”arvonimestä”.Räpymies keskittyy, ”Hyvä Räpy!” huutojen lomassa, ruotimaan suomalaisen jalkapallon kannattamisen ihanuutta ja kurjuutta mustavalkoisten lasien läpi. Seuraan suomalaista jalkapallokeskustelua hyvin aktiivisesti ja pyrin kirjoittamaan niistä asioista, jotka kiinnostavat minua, mutta joista en ole nähnyt muiden kirjoittavan.

”Oikeasti” olen juniorijalkapallovalmentaja, joka rahoittaa ammattiaan tekemällä mitä tarjolla sattuu olemaan. Pyrin edistämään suomalaisen jalkapallon asemaa kaikilla sen olemisen tasoilla pikkunappuloista yhteiskunnan rakenteisiin. ”Ajattele maailmanlaajuisesti, toimi paikallisesti” on iskulause, joka pätee erinomaisesti myös jalkapallossa. Suomesta tulee jalkapalloyhteiskunta vain vauvan askelin tyvestä latvaan ja se muutos alkaa itsestä.
val2012juliusweb

Advertisement

2 comments

  1. Tervetuloa huutelemaan myös blogosfääriin! Toivottavasti Räpymiehen ääni kantaa myös täällä yhtä oivaltavana ja kovaa mitä L-katsomossa.

    1. Valitettavasti äänenkäytön tekniikka on huomattavasti tekstinkäsittelytaitoa edellä, mutta se tehdään mitä osataan. Oivaltavuudesta ei tingitä. Kiitoksia palautteesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s